Qualitat,
tradició i professionalitat
Fleca i Pastisseria Noguera és una empresa creada per la família Noguera Bosch, que elabora els seus productes de forma artesana de de 1982.
Volem donar la importància que li toca al pa de cada dia, comú, especial, ecològic, integral… Sempre treballant amb molta cura i respecte al temps de cada pas. Tot això amb la millor farina de proximitat, la Farina de Girona, la de tramuntana i la de molí de pedra. Amb unes bones manes i unes farines de casa fem un bon pa artesà cada dia.
En tot l’apartat de pastisseria ens obliguem a respondre a les demandes dels clients més exigents, unes bones postres no cal que estiguin renyides amb el benestar i la salut. Des de Noguera pastissers hem agafat el compromís de reduir la quantitat de sucres i mantegues als nostres productes sense renunciar mai al sabor. En la seva elaboració, utilitzem productes de proximitat: nous de Vilobí, avellanes de Brunyola i fruites de la nostra comarca, així com llet fresca ecològica de la Granja Selvatana de Campllong.
En brioxeria, ens plau oferir-los els nostres croissants de mantega a l’estil francès, els melindros, els bunyols i la nostra varietat de coques.
A més, elaborem les nostres especialitats úniques: els Tosquigets, els Crics, els Silvans, els Vall·llemins i la coca de Brunyola.